Показано 1–18 із 33

Чохли для MacBook Air 15.3 M2 (2023)

Показати 9 12 18 24

Чохол для Macbook Air 15.3 M2 (2023)

Кожен сучасний користувач знає, що мобільна електроніка потребує додаткового захисту. Утім, протекція необхідна не лише смартфонам і планшетам, а й ноутбукам. Запорукою довгого строку служби Макбука Air 15.3 М2 є якісний чохол. Аксесуар захищає пристрій від пошкоджень, а також підтримує його чистоту. До того ж завдяки кейсу корпус пристрою надовго зберігає первинний вигляд без подряпин і потертостей. Який аксесуар найкраще підходить для Macbook серії Air 15.3 М2? Відповімо на це питання, знайомлячись із продукцією бренду Upex на сайті MAC-UA. 

Cyber Hexagon

Кейси цієї серії не просто захищають корпус Макбук Air 15.3 М2 – вони оптимізують щоденне користування лептопом. Аксесуар складається з двох накладок на верхню та нижню панелі пристрою. Остання має вбудовані ніжки, які за потребою можна розкладати, а потім ховати в корпусі. Ці елементи забезпечують оптимальний нахил ноутбука, тож працювати за ним стає значно зручніше. Завдяки тому, що корпус припіднімається над робочою поверхнею, повітря циркулює активніше, що позитивно впливає на охолодження процесора. 

Cyber Hexagon вироблений на основі поєднання двох протиударних матеріалів – полікарбонату та термополіуретану. Перший забезпечує міцність конструкції, другий – амортизацію. Серія вирізняється стильним дизайном, в основі якого лежить кібер-естетика. 

Upex Edge

Візуальна лаконічність та високий рівень захисту поєдналися у цій колекції чохлів для серії макбуків Air 15.3 М2. Кейси виконані у вигляді двокомпонентних накладок. Верхня панель має напівпрозору основу, тож аксесуар не приховує, а гармонійно підкреслює дизайн Macbook. У виробі є фрагменти із гнучкого ТПУ: еластичність знижує ризик виникнення тріщин внаслідок ударів. 

Одна із цікавих особливостей серії – матове покриття софт-тач. Ця поверхня приємна на дотик та несхильна до виникнення подряпин та відбитків пальців. У нижній частині захисний чохол оснащений антиковзними накладками, тож Air 15.3 М2 2023 надійно фіксується на робочому місці. Серія виконана у білому, сірому та чорному відтінках та створена з акцентом на унікальний стиль Macbook. 

Hard Shell 

Любите яскраві аксесуари? Доповніть улюблений Макбук Air 15.3 М2 чохлом Hard Shell. Головна фішка цієї серії – широкий вибір кольорів. Монохромні кейси представлені у численних відтінках, тож кожен користувач Macbook може обрати забарвлення, яке найбільше відповідає його естетичному смаку. Окрім кольорових варіантів, Upex випускає і прозорі чохли, що повноцінно демонструють дизайн Air 15.3 М2. 

Аксесуари серії вирізняються тонкістю та легкістю: накладка майже не впливає на габарити лептопа та зберігає його ергономічність. Чохли Hard Shell виконані з полікарбонату. Матеріал ефективно витримує удари та здатен зберегти цілісність Макбука Air 15.3 М2 у критичних ситуаціях. Якісне софт-тач покриття дарує приємні тактильні відчуття та надовго зберігає бездоганний вигляд. 

Чохол для Macbook: вдала покупка у MAC-UA

Придбайте якісний протектор у першому спеціалізованому магазині аксесуарів для Макбук. Окрім захисних чохлів для лептопа Air 15.3 М2, в Мак ЮА можна купити: 

  • навушники та чохли до них;
  • монітори;
  • адаптери та зарядки;
  • шнури та кабелі;
  • перехідники;
  • колонки; 
  • маніпулятори та багато іншого. 

Оформлюйте замовлення прямо на сайті! Жителі Києва можуть безкоштовно забрати онлайн-покупку у шоурумі. В інші міста України товари відправляються поштою.